Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

I sami smo svjedoci da se iz dana u dan dešavaju razne loše stvari kako u svijetu, tako i u  samom društvu koji se nalazi oko nas. Tako jedna strašna priča dolazi nam iz Indije u kojoj je bila žrtva maloljetna djevojčica. Pogledajte o čemu se radi.

Naime prije nekoliko dana u jednoj indijskoj regiji desila se nezapamćena situacija. Dio te priče bio je stariji muškarac kao i  maloljetna djevojčica.

Kako saznajemo ta devojčica koja je hodala po kvartu kao i svako dijete u jednom trenutku se izgubila, te joj je nestao svakiu trag. Nakon  nekoliko dana uz pomoć kamera koje se nalaze u tom kvartu posle nekoliko dana pronađena devojčica.

Međutim ispostavilo se da je otišla sa starijim muškarcem u nepoznatom pravcu. Tako se ispostavilo da je taj mušakrac koji ju je zapravo oteo, da je djevojčicu silovao a nakon toga je ubio što što je zgrozilo cijeli svijet.

Čim je policija došla da tih snimaka oni su odmah  pronašli muškarca i priveli ga u policiju. Takođe zvaničnih policije je rekao kako je ovo zaista nezapamćena situacija iz ovog mjesta i kako je stvarno zaprepašten ovom situacijom.

Mnogi iz te ulice su sada u strahu ali uz pomoć policije sada su snage zaštite pojačane na njohovoj teritoriji.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments