Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

U skladištu jednog najpoznatijeg tržnog centra je danas je izbio požar kojeg su morali gasiti preko 200 policajaca.

POŽAR SE DESIO U BERLINU I SVE STANICE VATROGASNIH JEDINICA SU NA TERENU.

U jednom od skladišta azijskog tržnog centra Dong Ssuan u Berlinu se desilo da je danas izbio požar kojeg moraju gasiti oko 200 vatrogasaca jer se vatra proširila na sve dijelove tržnog centra.

U jednom od kladišta “Dong Ksuan centra” u Berlinskom naselju Lihtenberg je izbio požar.Požar se za kratko vrijeme proširio preko cijelog jednog kontejnera na čitavo skladište i to veličine 5.000 kvadratnih metara rekli su iz Vatrogasne službe.Požar je u svom jeku i zahvatio susjedno skladište.

 

Ljudima koji žive u blizini je naređeno da odmah zatvore sva vrata i prozore.Na fotografijama i snimcima se može vidjeti kako crni dim se nadvio nad cijelim gradom.Još uvijek izvještaja o povrijeđenim nema.

 

Požar još uvijek nije stavljen pod kontrolu ,rekli su portparol vatrogasne službe.

 

Još uvijek niko od vatrogasada nije svjestan i ne može dati infomraicju kada će požar biti stavljen pod kontrolu ali kako kažu još uvike se i ne zna koji je razlog ovako veliko gpožra ali radi nepristupačnog teperena plaše se da se ne bi proširio na obližnje kuće i napravio veći problem.Zato su na terenu veliki broj vatrogasnih jedinica i čine sve što je u njihovoj moći da uspiju lokalizirati požar.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments