Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

I sami smo svjedoci kako se politika iz dana u dan mijenja i da dolazi do raznih promjena. Međutim u ovoj godini došlo je mnogih promjena ali evo i sada imamo još jednu.

Ova je promjena vezana za sve članove biroa i mnogi nakon što su ovo čuli ostali su zgroženi na politiku koja vlada među njima. Pogledajte šta nam donosi ovaj novi zakon zbog koga su mnogi zgroženi.

Naime, u novom zakonu daje se sledeća teza. Dakle svi članovi biroa koji nemaju posao već duže vremena moraju da krenu u potragu za posao ili će biti tako rečeno skinuti sa biroa ali i samim time će izgubiti zdravstveno osiguranje.

Pored te situacije postoji i drugi način. Naime, radnici biroa su počeli da pozivaju sve članove birao nudeći im poslove. Ukoliko ste i vi član tog birao i odbijete posao koji vam oni ponude samim time poduzimaju se iste mjere što znači da ponovo gubite zdravstveno osiguranje.

Dakle ukoliko ste i vi čan birao ovo je sada odlično vrijeme da krenete u potragu za posao jer postoji velika mogućnost da vaša situacija bude gora u budućnost od one u kojoj ste sada.

Iako mnogi ne podržavaju ovaj novi zakon moraju se pomiriti sa sudbinom.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments