Čovjek (36) se fizički iživljavao na svojoj supruzi, a nakon toga se desilo nešto zbog je požalio! (FOTO) – Alternativa

Čovjek (36) se fizički iživljavao na svojoj supruzi, a nakon toga se desilo nešto zbog je požalio! (FOTO)

Policija je uhapsila Milana R. koji ima 36 godina iz Grocke kod Beograda rai sumnje da je brutalno i na stravičan način pretukao nevjenčanu svoju suprugu M.A. koja ima 33 godine, a nakon toga je pokušao da natjera svog druga da ima seksualne odnose sa njom.

Ovaj slučaj se desio 11. septembra a ova žena koja je napadnuta je uspjela da se izvuče i da pobjegne od nasilnika i da pozove policiju u tom slučaju. Nesretna žena je uspjela da se izvuče i da ode kod svojih roditelja u Šapcu, ali on je ipak nju nagovorio da krene sa njim u Grocku.

Oko 23 sati oni su automobilu napustili Šabac, a Milan je krenuo odmah da je tuče. Prvo joj je svašta govorio a zatim se zaustavio na putu na nekoj nepoznatoj lokaciji gdje je nesretna žena doživjela nešto stravično.

-Ovaj nasilni muškarac je izbacio suprugu iz automobila pa je krenuo da udara pesnicama po glavi i da joj čupa svo vrijeme kosu. Nakon toga je skinuo svoju ženu golu i tjerao svog prijatelja da ima seksualne odnose sa njom.

Muškarac je uspio da odbije to i da se i on izvuče iz toga pa je tada Milan vratio ženu u automobil i nastavili su prema Grockoj gdje su došli oko 3 sata.

-Kada su stigli ispred njihove kuće, žena incijala M.A. je uspjela da iskoristi trenutak nepažnju svoje supruge dok je pričao sa drugom i uspjela da se spasi. Pobjegla je gola iz autoa do svog prvog komšije. Čovjek je bio u šoku kada je vidio ženu i uveo je u svoj dom i pozvao policiju.