Čovjek za koga kažu da je najjači od svih muškaraca! Trenutno traži svoju 50-tu ženu a kada čujete koliko ima djece neće vam biti dobro! (FOTO)(VIDEO) – Alternativa

Čovjek za koga kažu da je najjači od svih muškaraca! Trenutno traži svoju 50-tu ženu a kada čujete koliko ima djece neće vam biti dobro! (FOTO)(VIDEO)

Ovaj čovjek je za medije dao jedan jako zanimljiv intervju nakon kojeg su svi željeli da vide ovog čovjeka i da ga osobno upoznaju.

Dosta se pisalo o ružnim stvarima i crnoj hronici, pravo je vrijeme i za malo zabave koja nikome ne može da naškodi.

On je odlučio da da ovaj intervju jer kako on kaže jako mu je dosadilo da sluša svaki dan priče o političarima i o ubistvima.

Njegovo ime je Taib Seferović koji inače dolazi iz Zenice On je čovjek za kojeg niko ne može da kaže da je običan. On je sve samo ne običan a vi pogledajte i zašto?

On je se oženio kada je imao samo 11 godina a svoje prvo dijete je dobio sa 13 godina. Kako on kaže do sada u svom životu je imao ” samo ” 49 žena,a preko 50 djece i negdje do sada ima 250 unuka.-rekao je Taib.

Ma morate da mi vjerujete da nimalo nije lako da se napravi pedesetoro djece, čovjek se jako umori.-rekao je kroz smijeh Taib.

Ja sada tražim svoju pedesetu supurugu a najviše žalim svoju zadnju suprugu koja je nažalost umrla Moram da naglasim da volim sve žene i da se jako brzo zaljubim.

U životu je bio sportaš, taksista a sada i svira harmoniku, što mu je kako on kaže osim ljubavi omiljena aktivnost. Kako kaže putovao je po cijelom svijetu i pravio djecu i kako kaže cijela Evropa ga zna jer ima djecu posvuda.

“Ja živim sasvim jednim normalnim životom, ne pijem i ne pušim. U braku budem do mjesec, dava , godinu i deset godina. Najbntije da se vodi ljubav i nema tu puno priče.”

POGLEDAJTE VIDEO: