Da je danas živ imao bi 52 godine! Evo šta se krije iza smrti Ipčeta Ahmedovskog! – Alternativa

Da je danas živ imao bi 52 godine! Evo šta se krije iza smrti Ipčeta Ahmedovskog!

Loading..

I sami smo svjedoci da su saobraćajne nesreće one koje danas uziamaju najviše života. Naravno na taj način na svu žalost svih nas mnogi su izgubili svoje živote što je velika šteta.

Takođe mnogi pjevači su izgubili baš zbog saobraćajnih nesreća živote. Neki od njih su Toše Proeski, Šaban Šaulić. ALi među njima je i jedan od pjevača za kojim i dan danas žale a to je Ipče Ahmedovski.

Za njega mlađe generacije sigurno nisu ni čule ali to je brat pozhnatog pjevača Jašara Ahmedovskog. On je bio jako talentovan pjevač jer je pjevao jako visoko i to bez ikakvog naprezanja a glas mu nije pucao.

Mnogi pjevači sada sa estrade su ga voljeli i govorili da će biti najveća zvijezda. Međutim sve je to prekinuto 1994. godine kada je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je Ipče izgubio život.

On je tada imao samo 28 godina i to je bio veliki gubitak za cijeli Balkan i mnogi na početku nisu mogli vjerovati da sae takvo nešto desilo tako velikoj legendi ali nažalost to se desilo.

Da je Ipče sad živ on bi sada imao 52 godine i vjerujemo da bi bio jedan od pjevača sa najvećom karijerom. Nažalost sve je to prekinuto zbog saobraćajne nesreće u Lazarevcu.

Loading..