DA JE ŠABAN ŽIV, NE BI NA DOBRO IZAŠLO: Ilda Šaulić objavila najveću porodičnu tajnu! – Alternativa

DA JE ŠABAN ŽIV, NE BI NA DOBRO IZAŠLO: Ilda Šaulić objavila najveću porodičnu tajnu!

Ilda Šaulić dok je davala intervju jednom prilikom je rekla kakav je brak bio njenog oca Šabana Šaulića i njene maje Gordane. Pjevačica je odmah na početku razgovora rekla kako je on bio stvarno jedan jako težak čovjek, kao i da svojoj majci bi ona trebala da da orden radi svega što je ona sa njim doživjela.

Svi su jako i dalje potreseni od kako Šabana nema. Jedno sasvim obično jutro pretvorilo se u najveći košmar. Ustali su i dobili su vijest da je njihov suprug, otac i djed Šaban Šaulić koje su svi iz milja zvali kralj narodne muzike nažalost preminuo u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Nakon nastupa u Njemačkoj odmorio je par sati i želio je na prvi avion u 9 sati da krene za Beograd. ALi živ nikada nije stigao do svog doma.

Ona je jednom prilikom tokom razgovora sa medijima rekla da je on bio zaista divan otac. Jako predan njima i uvijek su mogli da razgovaraju o svemu. Ali kao žena kaže da bi svojoj majci dala orden jer ona sa njim ne bi mogla da bude. Kao suprug je jako loš bio. On se tada jako naljutio na mene jer su ga te riječi povrijedioe.

Jednom sam rekla svojoj majci za njega : “Sa njim je bilo teško ali bez njega je sada još teže.” Ja sam svojoj majci rekla da treba dobiti orden za sve što je prošla i izdržala na nogama. Ona je njega jako ostala željna svih ovih godina.