Da li razlika u godinama predstavlja problem u vezi! Ovo su dokazi od stručnjaka koji govore o ovoj temi! (FOTO) – Alternativa

Da li razlika u godinama predstavlja problem u vezi! Ovo su dokazi od stručnjaka koji govore o ovoj temi! (FOTO)

Jako nevjerovatna situacija. Ona ima 71 godinu a on samo 17 godina. Pitala se odmah da li je prestara za njega? On je kako ona navodi u tom trenutku stisao njenu ruku i rekao da su za njega samo broj godine i ništa ne znači.

Život zaista nekada pišu jako nevjerovatne priče ali je tu pokazao i primjr Almede i Garyja Hardwicka koji su se vjenčali i zakleli na vječnu ljubav 2016.godine, dvije sedmice nakon što su išli na prvi spoj i nakon nekoliko mjeseci nakon što su se upoznali na sprovodu njenog sina Roberta

Almede sada ima 73 godina a Gary sada ima 19 godina. Ona je prije nejga bla u braku 43 godine ali rekla je kako je Gary njena srodna duša i da je samo njega čekala godinama.

-Ja sam bila udata 43 godine, ali u tom odnosu nije bilo nježnost, ljubav ni ti grljenja. Nije bilo ni romantike- rekla je ona dok je pričala o svojoj prvo vezi i braku.

-Gary i ja stalno dijelimo jedno drugima kompimente i ljubimo se jako često. Mi uživamo u našoj ljubavi. Kada nađete pravu osobu taj osjećaj se nikada ne može izgubiti. Među nama je velika nježnost i jako smo romantični oboje.

Oni su prvi put vodili ljubav odmah prve bračne noći i kažu da su uživali.

-Seks je bio jako dobar, kao da je iz najluđih snova. Ona je žena kojih snova sve je fantastično. Ona je pokrenula i svoj šou kako bi tu dijelila savjete.

Možda ovo vama zvuči jako čudno ali njihovi prijatelji ih podržavaju.