Djevojčica legla da SPAVA, a ujutru su je roditelji zatekli MRTVU! Sve zbog GREŠKE koju svi napravimo prije SPAVANJA! – Alternativa

Djevojčica legla da SPAVA, a ujutru su je roditelji zatekli MRTVU! Sve zbog GREŠKE koju svi napravimo prije SPAVANJA!

Loading..

NESVAKIDAŠNJE situacije se dešvaju, jako neplanirano i tada jedan sasvim normalan dan postane tragičan i patite cijeli život.

U Kazahstanu je 14-godišnja djevojčica preminula nakon što je ostavila svoj pametni mobilni telefon uključen u struju dok se preko noći punio i to ored svog kreveta.

Mnogi vjeruju da je djevojčica nažalost preminula od strujnog udara. Nesreće se događaju svaki dan, ali ovo je jako velika tragedija koju je cijelu porodicu zavila u crnu. Niko nije siguran i treba svi da se plašimo za svoje zdravlje. Mobilni telefon i punjene mobilnih telefona u blizini svog tijela može da uništi i ubije vas. Pogotov treba da se vodi računa o aparatima koji su uključeni u struju. Ova velika tragedija se desila 28. septembra.

Što se tiče markog pomenutog pametnog telefona još uvijek ne postoje zvanične informacije u javnosti. Smrti i ovaj nemili događaj su prijavili roditelji od djevojčice. Oni su ušli u sobu svoje djevojčicce i zatekli je mrtvu. Hitna pomoć je jako brzo došla ali našalost pomoći joj nije bilo. Ona je već bila mrtva.

Nakon ovogo događaja, Ruski mediji, podsjećuju na mjere opreza. Naime ne preporučuje se punjenje mobilnih telefona u blizini glave. TO može da dovede do velike tragedije.

Loading..