DJEVOJKA IZ SRBIJE OBJAVILA SLIKE SA SVOJIM DEČKOM, kad su mu vidjeli lice ODMAH SU REKLI DA GA OSTAVI: “Šta je ovo Bože dragi” – Alternativa

DJEVOJKA IZ SRBIJE OBJAVILA SLIKE SA SVOJIM DEČKOM, kad su mu vidjeli lice ODMAH SU REKLI DA GA OSTAVI: “Šta je ovo Bože dragi”

Nakon što je jedna djevojka koja je iz Srbije na društvenoj mreži Twitteru objavila fotografiju sa svojim dečkom, vidno zaljubljeni i nije slutila da će na takve komentare da naleti. Naime odjednom su svi počeli da pričaju na račun njenog dečka. Radi se o jednoj slici sa svadbe na kojoj je djevojka se slikala sa svojim dečkom. Kao sve djevojke ona nije mogla da odluči koja slika joj je ljepša pa je objavila veliki broj slika uz komentar ” MI SMO SLEDEĆI” naakon čega su došli veliki broj kometara koji su bili jako negativni za dečka.

Pored velikog broja jako negativnih komentara naravno bilo je dosta i pozitivnih komentara koji su hvalili njihov izgled, kako djevojkin tako i njegov. Danas je došlo takvo vrijeme da je teško da se ugodi svima jer su djevojka sada jako često sa dosta starijim i mačo tipovima.