Dok Aleksandra Prijović zabavlja publiku pogledajte šta rade njeni najmiliji iza nje! Cijela estrada je zgrožena! (FOTO) – Alternativa

Dok Aleksandra Prijović zabavlja publiku pogledajte šta rade njeni najmiliji iza nje! Cijela estrada je zgrožena! (FOTO)

Loading..

Goran Karić i njegova supruga Ivana Karić su proslavili svoju 20. godina braka i tu je bilo jako puno gostiju koji su pravili veliko slavlje i atmosferu. Među ostalima tu je bila i Aleksandra Prijović koja je čim je atmosfera došla do zavidnog nivao uhvatila se mikrofona i krenula pjevati. Najzanimljivio dio te večeri je bio njen svekar koji se nalazio iza leđa.

Aleksandra je odmah krenula da pjeva i svi prisutni kažu da se na tom slavlju opustila kao nikada. Dok je ona pjevala iza njenih leđa je bio njen svekar koji je malo po malo disao ruke jer ga je sigurno neka pjesma dotakla.

Ovaj potez kako neki kažu je bio za svaku hvali ali postoje i oni koji kažu kako su Boba i Aleksandra na slavlju malo pretjerali i ipak su trebali da vode računa o svom ponašanju.

Ubrzo je Aleksandra mirkofon predala pjevalu Hrisu Džinoviću koji je nastavio da pjeva, Ali može se reči da je bilo zaista lijepo na proslavi braka kod ovog para.

Takođe među zvanicama je bio i Filip ali dok je Aleksandra pjevala on je u tim trenutcima nazdravljao sa svojim prijateljima. Nije ništa branio Aleksandri i može se reći da su oni jako ravnopravni u braku

Loading..