DOK JE KARLEUŠA U SRBIJI, ONA JE CIJELO VRIJEME BILA SA DUŠKOM U KINI: Duško objavio sliku iz aviona, EVO KO SJEDI PORED NJEGA! – Alternativa

DOK JE KARLEUŠA U SRBIJI, ONA JE CIJELO VRIJEME BILA SA DUŠKOM U KINI: Duško objavio sliku iz aviona, EVO KO SJEDI PORED NJEGA!

Pjevačica Jelena Karleuša je prije nekoliko sedmica sa svojim kćerakama boravila u Kini ali ona se morala ponovo vratiti u Srbiji kako bi nastavila sa poslovnim obavezama kojih je jako puno tokom ljetnog perioda.

Iako su svi mislili kakko će sa njom vratiti i njene kćerkice, ipak je njena mlađa kćerka Nika ostala sa tatom.

Na društvenoj mreži Instagramu se pojavila fotografija Duška sa kćerkom gdje je napisao da se oni vraćaju u Srbiju.

Ali u međuvremenu dok je Jelena Karleuša u Srbiji ona vodi i dalje svoje bitke.

Kada je Karleuša na svom Instagram story objavila status u kojem napada ” pojedine pjevače” kako pjevaju kako j eona rekla kriminalcima na uho,tada je počela njena velika svađa sa prijateljem Acom Lukasom.

Ona je naime napisala kako samo u državi kako je ona nazvala banana Srbija se u medijima može čuti najljepše riječi o narko dilerima ,kriminalcima i kako ona kaže romantični tekstovi o njima kao i pjevačima koji pjevaju na njihovim svadbama,proslavama i rođendanima. Kako ona kaže sve dok se nastavi ovakva tradicija mladi i obrazovani ljudi će da bježe odavde.

ALi na taj njen status nije ostao ni ti imun Aca Lukas te joj je odmah na sve to odgovorio u svom stilu.

Ali da vas podsjetimo, on je svoju kolegicu oduvijek branio ali uvijek je bio uz nju. On je osoba koja mrzi nepravdu i kako kaže Jelena je sada jako pretjerala i prešla sve granice koje on može da trpi.