(FOTO/VIDEO) Muškarcu na glavi izrastao “đavolji rog”, ljekari objasnili šta mu se desilo! – Alternativa

(FOTO/VIDEO) Muškarcu na glavi izrastao “đavolji rog”, ljekari objasnili šta mu se desilo!

Loading..

Kako se naziva ” đavolji rog” od jedno deset centrimetara je narastao na glavi od jednog muškarca. On se naime prije svega toga povrijedio na tom mjestu i sa hiruškom intervencijom on je uspio da ukloni. Shyam Lal Yadav koji ima 74 godine izjavio je da mu se rog naime pojavio prije pet godina ali sada nakon toliko godina on je napokon uklonjen. Nakon čega su mu hirurzi ponudio da mu pomogne.

Kako su saznali, naime rog je sastavljen od keratina, koji je inače glavni sastojak kod kostiju i noktiju. Neurohirurzi u Indiji su uklonili rog te sada se taj muškarac trudi i oporavlja na pravi način. Doktori su rekli da je ovja čovjek prije pet godina povijedio glavu i nakon toga čvoruga mu je krenula da raste na glavi i pretvara se u rog.

Na samom početku on je to ignorisao jer nije htio da to dira jer mu nije smetalo i nije ga bolilo ali nakon određenog vremena kada je postala čvrsta i krenula da jako raste, krneuo je u bolnicu.

Naime, ovakvi rogovi su inače beningni no treba imati na umu da se može stvoriti maligno oboljenje. Nakon intervencije, rana na glavi se zacijelila i sada se on dobro osjeća. Uzrok rasta roga još uvijek niko ne zna

Prikaži sliku na Twitteru
Prikaži sliku na Twitteru
Prikaži sliku na Twitteru
Prikaži sliku na Twitteru


Loading..