“Hoćeš da ti teta pokaže nešto” – Ani Korać godine nisu bitne: Poznata starleta u halterima se dira pred djetetom – dječačić joj onda uradio nešto što niko nije očekivao, zaista bolesno (FOTO) – Alternativa

“Hoćeš da ti teta pokaže nešto” – Ani Korać godine nisu bitne: Poznata starleta u halterima se dira pred djetetom – dječačić joj onda uradio nešto što niko nije očekivao, zaista bolesno (FOTO)

Ana Korać je u javnosti postala poznata kao srpska starleta ali i rijaliti igrač koja je boravila dvije sezone u Zadruzi na imanju Šimanovici. Ona je zadnjih mjeseci jako puno u javnosti ali baš radi svog života koji živi i van kamera.

Sada sa obzirom da je Zadruga gotova a do jeseni ona nema nikakvih obaveza, odlučila je da je pravo vrijeme da ode na odmor i isključi s eod svih dešavanja koji su oko nje.

A tamo gdje je ona tu je uvijek neka igra i perverzija.

Ana Korać je sve iznenadila na društvenim mrežama kada se pojavio jedan kraći video isječak na kojem se jasno i lijepo vidi kako ona u jako provokativnom izdanju leži ispod neke nastrešnice a svo vrijeme pored nje se igra jedan mališan bezbrižno a ono što je on napravio u jednom trenutku je sve zaprepastilo.

Naime, atraktivna starleta je ležala u vatreno crvenoj kombinaciji tu a nije obraćala pažnju na godine malenog plavog dječaka koji je u jednom trenutku na njenom golom trbuhu vozi svoju igračkicu ” automobil”- Nju je to jako iznenadilo i ona je krenula da se igra sa njim.

U jednom trenutku ona govori : ” Gledaj sada, sada će tebi teta da pokaže kako se to radi.” – uzela mu je autić iz ruku i krenula da vozi po sebi dok je dječak to sve sa osmjehom posmatrao.

Ubrzo se čuo i glas Lazara Jeremića koji je sve to snimao i rekao je : ” Gdje ste perverznjaci.”