Ispovijest mlade iz Bihaća koja je spavala sa svekrom zaprepastila region: Bila sam ljubomorna na moju svekrvu – Alternativa

Ispovijest mlade iz Bihaća koja je spavala sa svekrom zaprepastila region: Bila sam ljubomorna na moju svekrvu

Žena iz Bihaća je besramno izjavila i otkrila za javnost kako je imala “avanture” i da je imala to sve sa svojim svekrom svaki put kada njen suprug nije tada bio u stanu a svi poznati mediji kada su ovo čuli su objavili njenu ispovijest.

-Ne, nisam uživala da spavam sama u krevetu ni kao dijete. To sam jako mrzila a ni kasnije kada sam odrasla to nisam voljela. zato su mi bili jako tečki izostanci mog supruga i ona tkao započinje svoju ispovijest.

-Prezirala sam kada je odlazio na poslovna putovanja,a nije ih bilo zaista puno i. Najviše sam mrzila zato što me doslovno ostavio samu u prvoj godini braka.-priča ova bez sumnje jako očajna žena.

-Mene su jako proganjale razne strahote iz djetinjstva koja sam imala da će iz oramra da izađe neko čudovište koje će da me napadne i prepadne. Napao me je tog dana baš. Imao je karakter jako dobar. Probudio me jedno vče dodir na ruci. Jako sam se trgla iz sna, neuredna i ukočena od straha kada sam ga vidjela da se nalazi pored mog kreveta. Moj suprug je rano jutro otišao na neki kratak seminar. Sva sam bila zbunjena kada sam vidjela svog svekra akko se nag približava meni.

Jako sam se ukočila i nisam znala kako da s eponapam. Osušilo mi se grlo i nisam mogla ni da pričam. Mislila sam da sanjam. Sve je bilo sasvim uredu sutra ujutro. Svekar je bio sasvim normalan i ponašao se kao da se ništa nije desilo. Suprug mi je došao rano ujutro i ja sam mislila da je to sve samo san.