JELENA KARLEUŠA ČULA ŠTA SE DESILO SEVERINI PA BEZ DLAKE NA JEZIKU OPLELA NA INSTAGRAMU: Evo šta joj je poručila, usijao se instagram! – Alternativa

JELENA KARLEUŠA ČULA ŠTA SE DESILO SEVERINI PA BEZ DLAKE NA JEZIKU OPLELA NA INSTAGRAMU: Evo šta joj je poručila, usijao se instagram!

Sudija Tea Golub je donijela privremenu mjeru i odlučila je nakon toga da presudi da Severinin sin živi sa svojim ocem sada, sa srpskim tajkunom Milanom Popovićem, te da se otac sam brine o zdravlju i obrazovanju djeteta. Ovo je vijest koja je šokirala hrvatsku pjevačicu koja ne može do bude svjesna toga kada je čula vijest. Još uvijek nije poznato na kojoj adresi će da živi dijete

-Ne bi znala šta sada da vam kažem. Nisam ovo očekivala radi toga jer je napravljen presedan u ovom postupku.- rekla je gušeći se u suzama Severina Kojić koja se uspjela javiti na poziv novinara i prokomentatisala.

Nakon ovog dogođaja koje je sve šokiralo, oglasila se i sama pjevačica Jelena Karleuša i odlučila je da pruži punu podršku svojoj kolegici. Jelena je odlučila da putem društvenih mreža, putem Instagrama poručila je da je odluka takva i da je to malo je reći “bruka i sramota” Te je Severina odlučila da iskaže želju da se što prije izbori za svoje dijete.

POGLEDAJTE ŠTA JE JELENA REKLA ZA SLUČAJ SEVERINA KOJIĆ: