KRILA JE OVO CIJELI ŽIVOT, OVU TAJNU JE KARLEUŠINA MAJKA ODNIJELA U GROB: Srce će vam pući – Alternativa

KRILA JE OVO CIJELI ŽIVOT, OVU TAJNU JE KARLEUŠINA MAJKA ODNIJELA U GROB: Srce će vam pući

Loading..

Iako je nekoliko mjeseci prošlo od iznenadne smeti majke poznate pjevalice, Dive, Jelene Karleuša, Divne Karleuše. Pjevačica se i dalje ne može pomiriti sa činjenicom da nje više nema. Ona se skoro pa svaki dan prisjeća svoje majke pa jako često na društvenim mrežama objavljuje slike i video posvećene samo njoj.

Ono o čemu se jako malo priča jeste da je Jelenina majka sa svojim partnerom Galetom Mitrovićem prije nekoliko godina, nepoznatom čovjeku spasila život iako to se nije očekivalo. Naime, vozeći se sa automobilom njih dvoje su tada u tom trenutku prolazili isspod mosta, gdje je tada u tom trenutku skočio čovjek sa mosta. On je u tom trenutku pao na njihovo automobil i oni su tada u tom trnutku spasili mu život. Oni su bili u jako velikom šoku. Oni u jako brzo shvatili da ovog nesretnog čovjeka trebaju u bolnicu odvući.

Uz pomoć njih ljekari su uspjeli da spase život ovom nepoznatom čovjeku koji je htio sigurno da okonča svoj život. Ovaj čovjek je još u bolnici ostao nekoliko mjeseci radi fizičkog ali i psihičkog liječenja.

Loading..