Lepa Brena i Boba kupili cijelo selo i dovukli bagere! Kada vidit šta hoće da prave, nećete vjerovati! (FOTO) – Alternativa

Lepa Brena i Boba kupili cijelo selo i dovukli bagere! Kada vidit šta hoće da prave, nećete vjerovati! (FOTO)

Loading..

Jedna od najpoznatijih zvijezda sa našim protora je Lepa Brena. Ona je poznata po mnogo čemu. Prije svega ona je svoju karijeru je počela još u prošlom vijeku.

Nakon toga i tada je bila jako aktuelna po svojim postupcima kao što je dolazak na koncert sa helikopterom i mnogi drugi načini.

Međutim pored toga što je bila jako poznata u prošlom vijeku ona je poznata i sada kako među starijom tako i među mlađom populacijom.

Međutim kako i sami znate ona je posljednje vrijeme sve manje snima novih pjesama nego se pokusira na koncerte na nastupa ali i na porodicu.

Takođe prije par dana proširila se jedna vijest koja se mnoge iznenadila i mnogi ne vjeruju da se ovo zapravo dešava. Pogeldajate i vi sami o čemu se zapravo radi.

Naime, radi se o tome da su Boba i Brena kupili veliku parcelu u Fruškoj gori. Kako smo mi uspijeli saznali oni žele da razviju tu vinski turizam.

Najprije će napraviti vinograd nakon čega će se posvetiti ostali detaljima koji su potrebni da se napravi i izgradi vinski turizam.

Ovaj njihov potez se procjenjuje na nekoliko miliona a dali će do toga stvarno doći ostaje nam da vidimo u budućnosti. Ukoliko saznamo neke nove detalje o ovome potezu Brene i Bobe obavijestit ćemo vas.

Loading..