Mlada zvijezda promijenila svoj izgled! Niko ne može da je prepona! Pogledajte o kome se radi! (FOTO) – Alternativa

Mlada zvijezda promijenila svoj izgled! Niko ne može da je prepona! Pogledajte o kome se radi! (FOTO)

Dok je ona bila takmičarka i prije nego li je pobijedila u Zvezdama Granda, pjevačica Jelena Karleuša s trudila na sve načine da joj što lakše objasni da joj to njeno dobro pjevanje neće donijeti baš neki velik uspjeh nego da ona mora da sebe izgradi kao ličnost i to je bitnije. Mnogi su to proglasili kako je Jelena ljubomorna i plaši se konkurenije ali ispostavilo se kako je vrijeme prošlo da JE Jelena bila u pravu.

Jelena je naravno savjetovala Džejlu da treba da bude uspješna da se bori i da od sebe što prije napravi zvijezdu jer ima sve što je potrebno samo treba trud i borba.

Sigurno se sama i Džejla sjetila tih rečenica pa je odmah počela sve da mijenja na sebi. Počela je prvo od frizure ali izvadila je i protezu raid koje je bila prepoznatljiva. Sada je ona kao druga osoba. Pogledajte je kako izgleda.

Ovo je slika koja je sve iznenadila i ostavila puno osoba bez riječi. Ona je zaista prelijepa i sve je očarala sa svojim izgledom.

Džejla sada treba da se u velikoj mjeri posveti školi jer je sezona uveliko počela a ona mora da završi i sredi srednju školu. Obaveze se u veliko sada spremaju i počinju.