Moj sin ima 6 mjeseci i mrzim ga… Šta da radim? – Alternativa

Moj sin ima 6 mjeseci i mrzim ga… Šta da radim?

Mi sada imamo jednu jako zanimljivu situaciju i ispovijest a tiče se prije svega jako velikih porodičnih i jako poremećenih odnosa koji se dešavaju a tu je i ova priča. Jedna djevojka razmišlja tako da njen sin ima šest mjeseci i ona ga mrzi. Sigurno vas je ovo šokiralo, ali postoje majke koje mogu da ovo kažu.

“Ima 20 godina i sa spletom nekih okolnosti ostala sam trudna i najgoreje bilo što ja nisam znala sa kim. Bila sam na moru sa prijateljima, i tu je bila ta noć koja je bila prije svega sudbinska i oduzela sam se od raznih stvari i nisam znala sa kojim muškarcima sam bila.”

Kada sa bez nekog razmišljana saznala da sam trudna uzela sam test za trudnoću i to me je jako šokiralo u tom trenutku i mislila sam da je najbolje da odem na pobočaj jer nisam planirala trudnoću a za tatu od bebe nisam znala.

Kada sam otišla kod ginekologa i tada mi je ljekar nakon pregleda rekao da moje zdrastveno stanje nije dobro i da postoji velika vjerovatnost da će da trag ostane i da ću da imam velike posljedice i neću moći ponovo da ostanem trudna pa čak i moj život nakon ovoga bi moglo da bude ugroženo. Nisam hjela da rizikujem pa sam odlučila da rodim dijete.

Možete samo da zamislite kakva je bila reakcija rodbine prijatelja, komšija ali i mojih roditelji koji su saznali da sam ja sa 19 godina trudna i još ne znam ko je otac. To je bila velika sramota za moju porodicu.

Ovo je strašno! Svi me mrze, dečki bježe od mene a moj život je sada skroz uništen. Mislila sam da su svi govorili da ću da budem sretna ali ja ga mrzim sve više od kako sam ga rodila i odlučila sam da ga dam u dom i to je to.