Muž me preklinjao da se istuširam a nakon toga se desilo nešto što niko nije očekivao..! – Alternativa

Muž me preklinjao da se istuširam a nakon toga se desilo nešto što niko nije očekivao..!

Loading..

I sami smo svjedoci da se iz dana u dan na našim prsotorima to jest na prostorima Balkana dešavaju razne stvari koje utiču na sve nas.

Jedna priča prije nekoliko dana se proširila na naše prostore i mnogi o njoj govore. Pogledajte i vi o čemu se tu radi.

Naime radi se o jenom ženi i njenom odnosu sa njenim mužem. Njih dvoje su bili u braku nekoliko godina i nisu imali nikakvih problema sve do jednog trenutka.

Dakle u jednom trenutku njenom mužu je bilo jako neprijetno jer se njegova žena čuje na smrad ali je nju to bilo neprijatno da kaže.

Poslije nekog vremena on je skupio snage i rekao joj to na šta je ona reagovala sasvim normalno. Iz dana u dan se sve to ponavljalo.

Međutim u jednom trenutku žena nije znala kako da postupi pa je svoju situacija objasnila na jednom forumu gdje je čekala komentare drugih ljudi.

Većinom su to bili negativni komentari koje su bili na strani muža. Ona se i dalje nije slagala sa njima a razlog toga što nije vodila pažnju na svoju higijenu nije poznat.

Kako su se poslije odvijale stvari kod ovog para nije nam poznato ali ono što smo sigurno je to da je ta žena sada jedna od velikih zezancija kako među mladima tako i među starijim.

Kako će se ovo završiti i da li će biti nekih novih oglašavanja od ove žene ostaje nam da vidimo..

Loading..