Nakon tragedije u porodici Šaulić, sada je došao povod za slavlje! Pogledajte šta se sada desilo! (FOTO) – Alternativa

Nakon tragedije u porodici Šaulić, sada je došao povod za slavlje! Pogledajte šta se sada desilo! (FOTO)

Radi smrti svog oca, poznatog folk pjevača,kojeg mnogi nazivaju kraljem narodne muzike Šabana Šaulića, njegov nasljednik Mihajlo je morao da odloži sve planove koje je imao vezane za vjenčanje sa svojom vjerenico. Tako su Mihajlo i njegova vjerenica, ponovo nakon nekoliko mjeseci od smrti pjevača uz blagoslov majke Gordane, su odabrali novi datum za vjenčanje. Sve je zakazano kako su saznali mediji 25. juna.

Mihajlo i Danijela su pripremali svadbu za ovu godinu ali jednostavno desilo se nešto neplanirano gdje su svi njihovi planovi pali u vodu. Sam Šaban je bio presretan, sam je spremao svadbu , pozivnice pisao i jedva čekao da dočeka da se njegov nasljednik oženi. Sudbina je odlučila drugačije.

Naime Mihajlo i Danijela su smatrale da im taj datum neće ništa posebno promijeniti jer su oni nekoliko godina u vezi i radi toga su odlučili da najbolje bi bilo da prođe godišnjica od Šabanove smrti. Nakon toga oni će da krenu pripremati slavlje. Oni su sada već rezervisali jedan termin u hotelu prestižnom koji se nalazi u samom centru Beograda a vjnčanica će se pronaći u Francuskoj ili Italiji.