NEVRIJEME ODNIJELO PUT, GRMLJAVINSKO NEVRIJEME RAZARALO REGION: Sutra stiže još gori scenario, BIT ĆE OPAKO! – Alternativa

NEVRIJEME ODNIJELO PUT, GRMLJAVINSKO NEVRIJEME RAZARALO REGION: Sutra stiže još gori scenario, BIT ĆE OPAKO!

Nevrijeme koje se sinoć desilo i pogodilo selo Gornju Gorevnicu u Srbiji kod Čačka iza sebe je ostavilo pravi pustpš i odvojilo je nekoliko domaćinstava. Put po imenu Blagojević koji spaja ostata sela sa dvije porodice više nije u funkciji.

-Cijeli put u jednom trenutku je odnijelo nevrijeme, počeli su se otvarati krateri koji su bili preko pola metra. Šlepamo se svi traktorima ne možemo da idemo normalno na posao a najveća nam je briga kako će djeca u školu. U jednoj kući ima bolesna žena koja je inače na štakama pa kada joj zatreba ljekar niko ne zna kako do nje da dođe.

Jako nevrijeme i krupan grad koji se desio tu su napravili jako veliku štetu na svim poljoprivrednim kulturama.

-Mi ni sami ne znamo po ko zna koji je ovo put da nas uhvati grad.Uvijek krene na nas. Ne zna čovjek više da li treba da ostane ovdje da se bavi poljoprivredom ili da ide u grad.

Prema riječima pomoćnika gradonačelnika grada Mlana Bojovića kaže da sinoćnje nevrijeme koje je uhvatilo grad Čačak nije napravilo velike štete stanovnicima okolnih sela.

-Najveći problem predstavlja snadbjevanje električnom energijom. Trenutno se rade radovi da se u selima priključi struja gdje su mještanu usljed groma, ostali bez struje,