Novi detalji vezani za Amara Gileta! Ovo sigurno niste očekivali od njega! (FOTO) – Alternativa

Novi detalji vezani za Amara Gileta! Ovo sigurno niste očekivali od njega! (FOTO)

Pjevač Amar Gile je još od 2003.godine postao jako poznat i popularan. Njegovo ime se spominje svugdje i svi su zaista oduševljeni njegovim glasom ali i hitovima koje je izdao nakon što je pobjedio na jako poznatom takmičenju u Zvezdama Granda. Amar Gile je tada osvjetlao obraz svim Bosancima i Hercegovcima i svi su jako bili ponosni na njega. A o njegovoj humanosti se jako puno pričalo jer je iza sbee uvijek imao dobra djela koja je radio.

Nakon što je pobijedio za njim su ludile mnoge djevojke a između njih je bila i sada jako poznata pjevčica Aleksandra Prijović.O njihovoj vezi se jako puno pričalo ali oni su krili je i kako kau svi nije dugo ni potrajala.

Prije tačno dvije godine on je stao na ludi kamen sa svojom djevojkom sa kojom je dobio i dijete a njeno ime je Ena. Ona je također rodom iz Kaknja kao i on. Ali kako su mediji saznali ona ga je ostavila.

Dok je Amar bio na turneji je izgubio glavu za jednom jako atraktivnom Bugarkinjom i na Enu je tada zaboravio. Nju je to jako povrijedio i ona je nakon toga njega ostavila.

Nedugo nakon toga,Amar se probudio iz svog sna i shvatio da je Ena ipak ljubav njegovog života.On je skoro pa svaki dan molio da se pomire i od tada oni su u sretnom braku.

Oni su dobili skupa i dječaka kojem su dali ime Daris i radi toga su jako sretni i spunjeni. Njegova žena je atraktivna plavušica za kojom se svi okreću a Gile je kako kažu njegovi prijatelji i poznanici jako ljubomorno čuva. Više ne trči za ženama sada samo pazi i vodi računa o njoj i ne napušta je ni ti jedan trenutak.