Novi problemi sa migrantima kojih je sve više na našim prostorima! Pogledajte šta se sada desilo! (FOTO) – Alternativa

Novi problemi sa migrantima kojih je sve više na našim prostorima! Pogledajte šta se sada desilo! (FOTO)

Svi su se jako iznenadili i šokirali kada su na internetu vidjeli fotografiju leđa jednog muškarca kojeg mnogi navode kao migranta. Ono što je sporno jeste da je on pretuče od strane hrvatskog stanovništva i da su ga tako povrijeđenog odlučili i imali cilj da vrate u Bosnu i Hercegovinu.

Tvrdi se da ga je hrvatska policija pretukla do iznemoglosti. Pretukli su njega ali i njegove prijatelje. on je bio prisiljen da se vrati sa granice i da ga vrate u Bosnu iHercegovinu.

Aktivisti su napisali u opisu:”Ovako mu sada izgledaju leđa nakon 10 minuta nakon što su ga prisilili da se odmah vrati sa granice.”

Veliki broj migranta u zadnje vrijeme je odlučio da tuži hrvatsku poliviju za brutalnost na granicama koje doživljava. Koristili su na njima takozvani push back taktiku i govore da oni pretuku svakog migranta koji se pojavi u samoj blizni granice a kamoli na granici.

Ali svi su jako u velikom problemu jer Ministarstvo unutranjih poslova je odbilo sve optužbe jer je Sindikat dao napismeno da nasilje nad migrantima pohvaljeno i sve kolege koje tu rade su pohvaljene i data im je sloboda da krše zakone kako žele.