OBRATITE PAŽNJU! Recept od dva sastojka ubija ciste i miome! – Alternativa

OBRATITE PAŽNJU! Recept od dva sastojka ubija ciste i miome!

Sa ovim člankom vas možemo upoznati sa jednom ako efiksnom prije svega mješavinom sa listovima čuvarkuće i prirodnog meda. Smjesa se najviše koristi i preporučuje protiv cisti u organizmu koji se javljaju na ženskim organima i dojkama. To nije sve, mnogobrojne su koriste za naš organizam i između ostalog ovo može da se koristi i za tretiranje protiv crijevnih parazita, teških oboljenja maternice, srca kao i razni upalnih procesa u tijelu koja se javljaju.

Upotreba čuvarkuće je jako posebna i bez nje može.

Za ovo vam je potrebno:

  • 300 grama cijelih listova čuvarkuća
  • 300 grama prirodnog meda

Čuvarkuću treba da se ubere, dobro se opere i nakon toga se samelje u blenderu. Nakon toga dobijete kašastu smjesu čuvarkuće i sve ovo pomješajte sa medom u staklenoj tegli i neka se sve ovo miješa nekoliko minuta dok se sve ne sjedini. Smjesa treba da stoji oko 7 dana s tim je dobro da sa vremena na vrijeme dobro promješajte. Ovo treba da jedete svaki dan po tri put jednu veliku supenu kašiku. Prvu kašiku uzimajte odmah čim se probudite, nakon toga kod ručka i treća pred spavanje.

Nemojte ovo da preskaćete. Ovo je prirodni lijek i jako je dobro kod konzumacije. Proces u liječenje traje par sedmica do par mjeseci a uglavnom se ciste povlače nakon određenog perioda. Kombinacija meda i čuvarkuće kao zajedno se pokazala jako efikasna .