Odbila kemoterapije i rekla doktorima MRŠ: Marina Tucaković zloćudnu bolest pobijedila zato što je jela ovo – Alternativa

Odbila kemoterapije i rekla doktorima MRŠ: Marina Tucaković zloćudnu bolest pobijedila zato što je jela ovo

Onog trenutka kada je ona saznala da ima, poznati teksstopisan i žena iza koje ima puno hitova, Marina Tucaković se odlučila povući iz očiju javnosti i da liječenje joj ide u pravom smijeru najbolje se može vidjeti da se Marina odlučila vratiti na posao pa je sada već napisala nekoliko hitova za lokalne pjevače. Ana Nikolić je sada prva na spisku i jako je sretna jer kako kaže sto posto je sigurna da ima hit na svom novom albumu. Marina Tucaković je odlučila po prvi put da progovori o simptomima koje je imala dok je bila bolesna.

Ja sam u podsvjesti svojoj znala da će se to meni desiti. Nije bilo nikakve šanse da to mene zaobiđe. Jako loše sam se osjećala i prije svega jako sam s nervirala i onda je sve počelo preko nervne baze. Imala sam na tijelu jednu ranicu koju sam ja ignorisala. ALi znala sam svo vrijeme da sam bolesna ali sam sve u glavni mislila da će to da prođe, povuče se i da ću ljekaru da idem sledeće sedmice. Ali znala sam svo vrijeme. Svjesno u svojoj glavi ja nisam otišla kod ljekara. Imala sam privatnih problema i čovjek zdravlje stavlja po strani. Bila sam sama sebi na kraju.

Ja sam od Jelene Karleuše dobila ponudu da idem u Tursku kod jednog privatnog ljekara koji je liječio i njenu majku ali sam odbila jer sam se jako loše fizički i psihički osjećala i nisam imala snage da idem.

Sada se ona osjeća puno bolje,krenula sam sa biljnim lijekovima i od bolesti više nije bilo ni traga.