Otac joj je uzeo nevinost i od tada su nerazdvojni. Vjenčat će se ubrzo, a kada budu imali djecu pričat će im sve detalje – Alternativa

Otac joj je uzeo nevinost i od tada su nerazdvojni. Vjenčat će se ubrzo, a kada budu imali djecu pričat će im sve detalje

Ona je sve češće krenula da spava u njegovom krevetu. Jedno vrijeme je tu spavala i dok je bila njegova tadašnja djevojka. Ali kad anje nije bilo tu, ona bi otišla kod njega u sobu samo da bi bila blizu njega pa čak je spavala i na podu.

Njen otac je radi toga bio jako tužan i nije mogao to da gleda pa bi i on da bi joj ugodio išao da legne pored nje samo da one ne bi imala loše misli i košmare ali vremenom se to pretvorili o nešto sasvim drugo. Oni bi se sklupčao pored nje tako ali kako je vrijeem odmicalo oni su krenuli i da se maze ali im je trebalo malo više vremena da jedno drugome kažu sve ono što osjećaju. Ali to nije bila samo ljubav oca i kćerke to je preraslo u nešto sasvim drugo.

Od toga nije prošlo puno vremena a oni su se i prvi put poljubili a nešto kasnije ta njihova naivna igra je prerasla u nešto sasvim drugo. Na kraju ona je bila jako mlada djevojka i sovju nevinost je izgubila sa svojim vlastitim ocem a koliko je to bilo njoj kasnije važno govori i činjenica da je ona odlučila da objavi javno svoju ispovijest zajendo sa svojom i njegovom slikom na društvenim mrežama. Ona je tada ima 16 godina a njen otac je imao preko 50 godina.

Umjesto da na vrijeme stave tačku na njihov bolestan odnos, oni su odlučili da uđu u strastvenu ljubavnu vezu, vjerili su se a vjenčanje treba da bude uskoro.

ono što su oni oboje zajendo odlučili jeste da kada budu imali djecu kada dovoljno odrastu da će im sve to da ispričaju i da će sa njima vjerovatno isto da urade jer to treba da postane jedna vrsta porodične tradicije.

Ona je izjavila da je u tom trenutku kada je bio intimni odnos, ona i tata su se pogledali jer im je sve to bilo čudno i kako ona kaže ” ona stvar mu s ejako brzo spustila” ali ih je strast obuzela nakon 5 sekundi i oni su nastavili.