Ovaj je detalj o Dragani Mirković koji sigurno niste znali! Poslije ovoga ćete je sigurno više cijeniti! (FOTO) – Alternativa

Ovaj je detalj o Dragani Mirković koji sigurno niste znali! Poslije ovoga ćete je sigurno više cijeniti! (FOTO)

Pjevačica Dragana Mirković je u emisiji koja se emitovala ” Ami G Show” je pokazala prije nekoliko godina, te je u tim snimcima ona je pokazala svoj rodni kraj te su gledatelji mogli da vide kako izgleda ova kuća u kojoj je ona odrasla.

Ova pjevačica koju vole veliki broj ljudi je odrasla u šestočlanoj porodici u Kasidolu a to je jedno manje mjesto koje se nalazi u blizini Požarevca, Iako ona sada živi u jednom jako velikom luksuzu, naime, ona živi u Beču u dvorcu ali kada god ima slobodnog vremana provodi u svom rodnom gradu i kraju. Rodnu kuću je sredila a njene komšije kažu da Draganu slava nikako nije promijenila i da je ista kao i prije.

Ona kao mala je išla na ritmičku gimnastiku, pjevala je uvijek kada su u kraju bile svadbe ili neke igranke. To je bio njen jedan poseban početak. Ona je pjevala po svim seoskim igrankama i tada su svi je zavolilo.- objasnio je mladić koji je bio tu na snimanju.

POGLEDAJTE NJENU KUĆU GDJE JE ODRASLA