Ovakvo ponašanje do sada nije viđeno! Pogledajte kakve učenice dolaze na čas! (FOTO) – Alternativa

Ovakvo ponašanje do sada nije viđeno! Pogledajte kakve učenice dolaze na čas! (FOTO)

Loading..

I sami smo svjedoci da sada živimo u drugačijem vremenu nego prije i da se to sada zove kao neko modernije doba u kome mladi sve više i više imaju nekih svojih prava.

Međutim kako vrijeme odmiče tako i njihova sloboda pristupa svemu odmiče se kontroli. To se može naravno vidjeti sa različitih strana.

Ono što najviše uzima pažnje među svim starijim i ono što im smeta je način oblačenja današnjih tinejdžera jer kako oni kažu to je previše slobodno oblačenje.

Navnodno oni smatraju da na taj način oni pokazuju više tijela nego što je to dozvoljeno i da je to nešto o čemu bi se trebalo razgovarati što više.

Tako jedna priča dolazi nam iz srednjih škola koja je mnoge zgrozila. Naime, u jednoj školi iz dana u dan su govorili o važnosti pristojnog odjevanja mada su učenice to negodovale i nije to bilo sasvim svjedno.

U jednom trenutku došlo je i do vrebalnog sukoba te su učenice sledeći dan uradile nešto što je mnoge zgorzilo. Pogledajte o čemu se radi.

Naime, sledeći dan kada su učenice došle u školu obukle su se skroz provokativne bez obzira na kodeks oblačenja i na taj način izazvale veliku dramu u školi.

Pogledajte i sami u kakvoj odjeći su se ona pojavile na nastavi. Ovo je strašno.

Loading..