Ovo je kuma koja je privukla svu pažnju na svadbi! Pogledajte šta se desilo…! (FOTO) – Alternativa

Ovo je kuma koja je privukla svu pažnju na svadbi! Pogledajte šta se desilo…! (FOTO)

Ono što se može desiti na vjenčanju, zna se prepričavati danima, čak i mjesecima.

Vjerovatno najgori osjećaj jedne mlade i strah jeste da neka druga djevojka ili nedaj Bože njena kuma preuzme njen dan i svu njenu pažnju skrene samo na sebe.

Djevojke su takve da se uvijek takmiče ko je ljepši i ko je bolji i trude se da na svim manifestacijama zadivi ovu drugu.

Na svim svadbama naravno glavnu ulogu treba da imaju mladenci a jako se rijetko desi, da taj cijeli njihov šou koji su maštali godinama ukrade kuma, kao što je ovo bio slučaj o kojem vam mi pričamo.

Kada se ova kuma pojavila na svadbi, oduševila je. Svima prisutnima je vilica pala do poda. Mnogi su rekli da je ona najljepša ali i najzgodnija kuma koju su do sada imali da vide ali naravno i vi kada ovo vidite nećete moći da ostanete ravnodušni na njenu posebnu ljepotu.

Ako ste se vi zapitali radi čega je ona tako posebna potrebno je samo da vidite ovu fotografiju ii sve će da vam bude jasno. Neki su rekli kako je ona zaista pretjerala i kako se jako provokativno obukla za jednu svadbu koja je prije svega svečani čin.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJU I RECITE DA LI JE OVA DJEVOJKA U OVOM SLUČAJU KUMA PRETJERALA: