Ovo je žena koja je prestala da jede šećer prije 28 godina! Pogledajte sada kakav ima život! Ovo je ČUDO! (VIDEO) – Alternativa

Ovo je žena koja je prestala da jede šećer prije 28 godina! Pogledajte sada kakav ima život! Ovo je ČUDO! (VIDEO)

Loading..

I sami smo svjedoci da svi u današnjem vremenu ali i prije je takođe tako bil da moramo svi da jedemo raznovrsnu ishranu. Kod mnogih ljudi je čak to predstavljalo problem.

Naime, taj problem je nastao tako što se uvijek jela ista hrana te na taj način organizam je navikao na jednu hranu te mu smeta svaki drugi obrok ili neki specifičan začin.

Jedna priča nam dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država a pogledajte o čemu se radi. Naime, radi se o jednoj ženi koja je odlučila da prestane da jede šećer.

To se desilo tačno prije 28 godina kada je prestala da jede šećer. Međutim sada poslije toliko godina ona ima 70 godina.

Ona i dalje živi normalnim životom a evo šta ona kaže o svemu tome.

Ona je kako kaže bila svjesna problema sa kojim se susrela i bila je primorana da prestane da jede šećer.

Takođe vrijedi reći da iako je prestala da jede šećer njoj kto nije predstavljalo veliki problem jer nije bila od onih koji ne mogu bez slatka ili šećera eventualno.

Međutim ovo su samo neki detalji iz klipa, a ukoliko detaljnije želite da čujete kako je živjela ova žena možete da pogledate na videu.

Loading..