Ovo niste znali: Evo šta se dešava tijelu kada nemate odnose 7 ili više dana – Alternativa

Ovo niste znali: Evo šta se dešava tijelu kada nemate odnose 7 ili više dana

Sve zahvaljujući internetu, mi smo u situaciji da možemo da saznamo za razne stvare koje nismo prije znali i za koje nismo mogli ni od koga da čujemo. Naime, ovaj put se radi o intimnim odnosima koji mogu da predstavljaju trenutak trenutnog zlostavljanja a to je aktivnost koja može da nam donese mnoge zdrastvene prednosti a da toga ni sami nismo svjesni.

Da li ste se nekada zapitali šta može da se desi sa našim organizmom kada mi nemamo sedam dana ili više dana seksulane odnose?

Ako imate problema sa stresom– ovo je jako dobar način da se smanji stres ako imate odnose sa svojim partnerom ili praktično da imamo ugodan način života a kako su rekle određene studije, fizičke i mentalne sposobnosti kod pobljšavanja vođenja ljubavi sa svojim partnerima i to može da nam dođe kao neka vrsta treninga.

Ako imate problema sa niskim samopouzdanjem- kada se radi o ejakulaciji, hormoni koji se javljaju kao estrogen, testosteron i proklaktin su inače spuštenikako bi mogli da dovedu do ravnoteže naše emocije.

Mi se nadamo da će te od sada kada pogledate ove stvari na sve to će te da gledate drugačije, a ti sekusualni odnosi mogu d budu analni, vaginalni i oralni.

Svaki odnos započinje sa neom vrstom predigre koji dovodi do uzbuđenja, milovanje, dodiivanje kao i ljubljene i sve je to važan dio predigre i važno je da bi oboje uživaju da bi odnos bio u vrhuncu.