Ovo voće je otrovno i svako treba da ga izbjegava! Pogledajte jedan dokaz koji je šokirao Balkan! (FOTO) – Alternativa

Ovo voće je otrovno i svako treba da ga izbjegava! Pogledajte jedan dokaz koji je šokirao Balkan! (FOTO)

Ovaj bračni par koji su vegani iz Floride su uhapšeni radi sumnje da su ubili svog sina koji je imao 1.5 godinu.

Ryan i Shila O’Leary su naime hranili svoju djecu sa jako strogom dijetom koja je bila napravljena tako da se tu nalazi samo sirovo voće i povrće i radi toga dječak je umro koji je imao kilažu kao beba od sedam mjeseci.

Nakon toga je napravljena obdukcija koja je pokazala da je ovaj maleni dječak umro od posljedica gladovanja ali je i dehidrirao. On je imao poremećaj jetre i njegovi udovi su oticali. Kada je policija poslije stigla u porodičnu kuću, vidjela su da je dječak stariji i tu su vidjeli i brata i sestru koji su stariji i imali su 3 i 5 godina. Oni su isto izgledali jako neuhranjeno. Oboje su jako bili blijedi a jedno od njih je imalo crne zube od karjesa.

U kući se nalazila i djevojčica od 11 godina koja je bila najzdravija i koja je izgledala dosta bolje od svog brata i sestre. Ona je naime Sheilino dijete iz prošle veze i svaka dva mjeseca je išla kod svog oca i radi toga je tkao dobro izgledala.

Sheila je policiji rekla kako njeno najmlađe dijete nije jelo ništa drugo osim njenog mlijeka i to je bila sedmica u kojoj je on i umro. Rekla je da maleni nije mogao da jede i da su ga jako bolili zubi.