Pjevačica izgubila veliku bitku sa životom! Pogledajte o kome se radi! (FOTO) – Alternativa

Pjevačica izgubila veliku bitku sa životom! Pogledajte o kome se radi! (FOTO)

Poznata pjevačica Snežana Petković Đerdan je nažalost napustila ovaj svijet a jedan od njenih prijatelja je za sve medije i ostale ljudi potvrdio ovu jako tužnu vijest.

Snežana je postala jako poznata u javnosti kao jedna od članica vokalnog benda Đerdan a bila je kako navode i zlatno grlo Radio Beograda i Radio Novgo Sada. Sneža Đerdan kako su je mnogi nazivali Zltano grlo Radio Novi Sad i Radio Beograd. Ona je bila odgajateljica, velika lavica i kako svi kaću prava duša od žene. Zahvalana je uvijek bila svima i svima je pomagala. Napisao je ovo njen jako dobar prijatelj i voditelj Gorda Milošević.

Jedne prilike Snežana je otvoreno progovorila o drami kroz koju je naime prošla dok je gostovala na TV emisiji koja se zove Granica koja j bila na TV Happy i tada je otkrila dijelove svog života koja je dugo krila od svih. Ona je dugo patila kada je saznala da je napustio zet.

-Ja se jako plašim sada za svoj život i moje kćerki i unuka. Zet i njegova cijela porodica nas maltretira. Dobar je ali je bolestan. Država nema rješenje i ne zna kako da pomogne. Sramota je jako velika.