Pogledajte čime se bavi sin Dragane Mirković! Nakon ovoga će vam biti jasno zbog čega se ne pojavljuje u medijima! (FOTO) – Alternativa

Pogledajte čime se bavi sin Dragane Mirković! Nakon ovoga će vam biti jasno zbog čega se ne pojavljuje u medijima! (FOTO)

Jedna od najvećih zvijezda sa naših prostora koja ima jako veliku karijeru je Dragana Mirković.

Ona je svoju karijeru počela jako davno ali kako je vrijeme odmicalo jako je napredovala pa sve do dan danas.

Pored toga što je mnogo čega uspijela da uradi tokom svoje karijere koja traje i dan danas nešto je baš rijetko kod ostalih pjevača je to da je ona miljenica starije ali i mlađe populacije.

Međutim ono što ćemo vam danas govoriti radi se o njenom sinu. Naime, njen sin Marko je prije nekoliko mjeseci napunio 18. godina ali i dalje se jako malo spominje u medijima.

Mnogima je to bilo jako čudno što se sin tako jedne zvijezde ne pojavljuje u medijima pa samo odlučili da vidimo o čemu se tu zapravo radi.

Nakon nekoliko vremena istraživanja došli smo do informacijama čime se on bavi i zbog čega se slabo pojavljuje na Balkanu.

Naime, Marko već neko vrijeme živi u Austriji. Pored toga ono što njega zanima i ono što on voli su brza auta i trke.

Čak prije nekoliko nedelja je održana je humanitarna trka u kojoj je nastupio i Marko. On se vozio u svom Mercedesu kojeg je dobio za rođendan.

To je ono čime se za sada bavi sin Dragane Mirković i kako saznajemo radi ono što voli. Kako će se to sve završiti ostaje nam da vidimo.