Pogledajte ko je prva žena Bobe Živojinovića! Mali broj za nju zna, a kada vidite ko je nećete moći da vjerujete! (FOTO) – Alternativa

Pogledajte ko je prva žena Bobe Živojinovića! Mali broj za nju zna, a kada vidite ko je nećete moći da vjerujete! (FOTO)

Filip Živojinović je naime najstariji sin od Bobe Živojinovića. Njega je on dobio u braku sa drugom ženom, tačnije sa svojom tadašnjom suprugom Zoricom a kasnije se od nje razveo te je nakon toga oženio pjevačicu Lepu Brenu. Nikada do sada Filip nije objavljivao slike svoje majke na društvene mreže a ovaj put je odlučio to da uradi. Oni su zajednu ručali i on je osjetio potrebu da treba svima da je predstavi.

Ono što su svi mogli odmah da vide jeste da je njegova majka jako lijepa žena i da odiše nekom elegantnošču. Ona izgleda jako mlado iako nikada na sebi nije radila ni ti jednu plastičnu operaciju.

Ono što je na kraju ispalo od te slike jeste da e vodila velika polemika o tome da li je ljepša Lepa Brena ili je pak ljepša Zorica Marković. Pogledajte kako ona izgleda i recite vaše mišljenje.

Ona zaista jeste lijepa žena i jako je mlada ali Filip jako liči na svog oca. Malo ima i na majku ali od Bobe crte prevladavaju.

Lepa Brena iako je maćeha Filipova prema njemu se uvijek ponaša kao prava majka i sve sa njim radi kao i sa svojim sinovima. Od kako se Filip oženio otišao je da živi sam u svojoj kući-