Pogledajte šta se desilo Breni na velikom slavlju! Svi su bili u šoku kada su vidjeli ovo! (FOTO) – Alternativa

Pogledajte šta se desilo Breni na velikom slavlju! Svi su bili u šoku kada su vidjeli ovo! (FOTO)

Poznata pjevačica, koju je cijeli region volio i smatrao nju kao najveću divu, Lepa Brena. ona je poznata kao osoba koja ne voli baš da uživa u velikoj količini doza alkohola i jednog prilikom je ona pretjerala. Kada nije znala gdje je,jedva je čekala da ide leći i imala je nakon toga poruku koja je jasna bila za sve ljude koji su pretjerivali. Ne volim i nisam ljubitelj žestokih pića, sjećam se samo da smo bilo negdje, davali su mi viski i stalno sipali. Pred kraj večeri ja sam otrčala u wc i povraćala cijelu noć.

Ako vi odlučite da pijete piće, onda treba da vodite računa da to pijete samo. Nemojte ovo nikada da miješate sa nekim drugim pićem koje je teško. Dva ili tri viskija su mi bili dosta pomješani, te je prošlo sat vremena sa tom pričom te sam onda otišla u kupaonicu te zagrlila toalet, bila je dosta iskrena poznata pjevačica Brena koja je rekla da na taj način mladu populaciju nauči kako da pravilno konzumira alkohol.

Mlade ljude treba prije svega da nauči se da sa mjerom nauče se piti. Da se nauči koliko da se pije i kako da se pije. Oni samo trebaju da prepoznaju okuse. Nije suština da se pije alkohol da čovjek treba da zaboravi ko je i kakav je, već jednostavno treba da se otkrije potrebna senzualnost, vrstu šarma kada imate dobru hranu uz to i dobro piće uz koje mladi ljudi trebaju da provedu cijelu noć ali ne da se napiju i da sutra cijeli dan boluju i da ih glava boli.- bila je dosta iskrena pjevačica i rekla je da JE Boba taj koji je zadužen za nju..