Pogledajte šta se desilo poznatom pjevaču Halidu Bešliću! Ovome se niko nije nadao! (FOTO) – Alternativa

Pogledajte šta se desilo poznatom pjevaču Halidu Bešliću! Ovome se niko nije nadao! (FOTO)

Nakon operacije katarakte koju je imao na lijevom oku, poznati pjevač narodne muzike Halid Bešlić sada vidi ponovo kao nekada. On je odlučio da podijeli sa svima svoje iskustvo i da ostali ljudi znaju kako se on osjećao i kako je sam pomogao sebi. Inače njegovo lijevo oko je bilo jako slabo dok je desno oko mu stradalo prije deset godina u jako teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila.

Naime, pjevač je izjavio kako sada nakon što su mu ljekari skinuli mrežu sa lijevog oka, sada jako dobro vidi. On je dodao i da sada tako dobro vidi da mu više naočare nisu potrebne jer jako dobro vidi. Pjevač je rekao kako tek sada je riješio problem i sada je svjestan koliko je bio hendikepiran i kako je zaista teško biti slijep i boriti se za vid.

Naime, cijeli region je ostao u velikom šoku kada je saznao da je pjevač prije deset godina doživio jako tešku saobraćajnu nesreću. Toliko je bila teška nesreća da niko nije mogao da vjeruje da će da se izvuče i da ostane živ.

On je imao toliko volje za život, borio se i izvukao se sa jako teškim povredama. Za dlaku je spasio svoj život ali posljedice će da ima dokle god je živ.