Pogledajte šta se desilo u srpskom porodilištu! Ovo se nikada nije desilo! (FOTO) – Alternativa

Pogledajte šta se desilo u srpskom porodilištu! Ovo se nikada nije desilo! (FOTO)

Početkom mjeseca augusta u porodilištu u Vranju je naime rođena jedna djevojčica koju roditelji još uvijek nisu preuzeli, naovde iz tog porodilišta u kojem se beba rodila. Naime, kako je rekla pedijatrica odmah po rođenju se majka izjasnila da bebu ne želi i da je najbolje da je odmah odnesu od nje. Pedijatrica dodaje da majka nije željela da navode razloge, kao što je to bio slučaj od Centra za socijalni rad.

Malena bebica je rođena zdrava, vitalna i jako aktivna. Po rođenju ona je imala tri kilograma. Ona je naime rođena na Blagu Mariju pa su joj radi toga ljekari i medicinske sestre odlučili da daju ime Marija jer joj to ime jako lijepo stoji.

Inače kako navode prema zakonu kada roditelji ne žele da preuzmu bebu na vrijeme iz porodilišta, ona će da ostane na neonatologiji prvih mjesec dana, a nakon tog perioda beba treba da bude prebačena na dječije odjeljenje bolnice, gdje treba da ostane dok Centar za socijalni rad ne pronađe adekvatno rješenje za njih.

Malena Marija je ušla svim zaposlenicima u srce i svi se nadaju da će dobru porodicu da pronađe koja će da je voli i koja će da bude uz nju jer je to njoj najviše potrebno.