Pokojni Šaban Šaulić ima još jednog vanbračnog sina: Zbog jednog razloga niko nije znao za njega – Alternativa

Pokojni Šaban Šaulić ima još jednog vanbračnog sina: Zbog jednog razloga niko nije znao za njega

Kada se Robert javio medijima i rekao da ima još jednog brata, cijela javnost je ostala u šoku. On je rekao da zna da ima još jednog brata u Americi. Ali ako se ispostavi da je ovo istina, rekao je da će ga rado prihvatiti u svom domu. On je rekao kako je i on vanbračni sin i zna kako je odbačen.- rekao je Robert.

Pokojni pjevač Šaban Šaulić navodno ima još jednog vanbračnog sina koji se zove Marko Jovanović i on inače živi u Detroitu.

Kako kaže Robert, kako ima saznanja on ima 37 godina i riješio je da traži i on dio nasljestva od pokojnog kralja narodne muzike a Robert Omaljev, koji jeinače Šabanov vanbračni sin je potvrdio ovu priču.

Izvor koji je jako blizak kaže da Marko nije ranije nije htio da se oglašava u medijima jer mu je očuh jako poznat. Pa nije želio da se izlaže u javnosti. On je inače IT stručnjak i jako dobro zarađuje.

-Ja ga inače jako dobro poznajem jer sarađujem kao IT menadžer sa njegovom firmom. Jednom prilikom smo pričali o Srbiji i on mi je rekao da mu je pokojno otac Šaban.

-On je inače bogat ali kada se pojavila posebna priča o Šabanovima miliona koji treba da se naslijede. Marko je odlučio da treba da se bori za ono što mu pripada. Neće biti ni grub ni ti će da navaljuje na porodicu ali će da uradi sve po zakonu kako treba. Planira da dože u Srbiju i prvo što će da uradi DNK jer on ne vjeruje ni majci svojoj jer mu je ona bila veliki fan Šabana i kako on kaže moguće je da ona laže.