Ponovo slavlje u porodici Seke Aleksić! Pogledajte šta je sada bio povod velikom slavlju! (FOTO) – Alternativa

Ponovo slavlje u porodici Seke Aleksić! Pogledajte šta je sada bio povod velikom slavlju! (FOTO)

Loading..

Poznata Spska pjevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko Pijikić su dugo vremena željeli da se ostvare kao roditelji i da dobiju prinove u svojoj porodicu a to im je bila najveća želja do sada. Oni su 24. septembra 2016.godine nakon umjetne oplodnje dobili sina Jakova. On je aza njih najveća radost,a Seka Aleksić je tada zamrzla svou karijeru na jednu godinu samo da bi bila uz svog sina i bila najbolja majka što može da bude.

Maleni dječak sada puni pune tri godine a seka je dobila jako puno čestitki za njegov rođendan. One su stizale sa svih strana a sami roditelji su jako sretni. Tim povodom je Seka Aleksić ugostila svoju porodicu i majku iz Bosne i Hercegovine a slavlje je bilo u duboku u noć.

Bilo je jako puno poklona a maleni Jakov nije znao odakle da krene da otvara poklone. On je još uvijek maleni a njegov otac mu je otvarao poklone. Jakov se najviše obradovao košulji koju je dobio od svoje bake, plave boje.

Hvala Svima koji ste čestitali našem Jakovu rođendan. Ne mogu da stignem da odgovoaram svima. Napisala je Seka što pokazuje da je maleni Jakov jako voljen. Prije par mjeseci Seka je saznala da je trudna i da će na svijet da donese još jednog dječaka.

Loading..