Poznata pjevačica uradila nešto zbog čega joj se divi cijeli Balkan! Pogledajte o čemu se radi! (FOTO) – Alternativa

Poznata pjevačica uradila nešto zbog čega joj se divi cijeli Balkan! Pogledajte o čemu se radi! (FOTO)

Jedna od najvećih zvijezda sa naših prostora koja ima jako veliku i dugu karijeru je Neda Ukraden. Ona je svoju karijeru počela jako davno i od tada pa sve do dan danas je drži u najboljem mogućem stanju.

Međutim kao što znate ona je već u svojoj sedmoj deceniji života ali i pored toga Neda drži do svog izgleda što je naravno za svaku pohvalu.

Što se tiče njene karijere možemo reći da je baš uspijela jer dok je ona miljenica i starije ali i mlađe publike što je pravo iznenađenje.

Međutim prije nekoliko dana Neda je na društvenim mrežama objavila slike gdje je pokazala svoje tijelo u čak sedmoj deceniji života.

Kada su slike objavljene komentari su pljuštali sa svih strane. Međutim pored fanova koji su joj pohvalali izgled tu su bile i neke od kolega.

Naravno od kolega javile su se one sa kojim se ona najviše druži i oni su joj pohvalili kako održava svoju liniju bez obizira na godine koje ona ima.

Ako i vas zanima kako ona izgleda u svojoj sedmoj deceniji života možete da pogledate na fotografijama koje se nalaze ispod teksta. Pogledajte: