Poznata zvijezda progovorila o svom životu iz mladosti! Kada čujete šta joj se dešavala nećete moći vjerovati! (FOTO) – Alternativa

Poznata zvijezda progovorila o svom životu iz mladosti! Kada čujete šta joj se dešavala nećete moći vjerovati! (FOTO)

Ljepota je naime dar da se sve treba primiti sa oprezom. Ljudi misle da se samo lijepim ljudima događaju lijepe stvari pa kada je lijep čovjek u velikoj i ozbiljnoj vezi onda ga očekuje veliki pakao.- počeo je tada da govori Džulija Stivenson.

Možete da me zovete nekada neskromnom ili čak i teškom jer otvoreno govorim o tome kako sam ja u mladosti bila jako lijepa. Ali vjerujte mi da nisam bila toliko lijepa ni danas bi bila u braku sa čovjekom kojeg sam nekada volila, krenula je da govori ova spisateljica koja sada ima 54 godine i kaže da je jedini njen problem u braku bio taj jer je ona bila previše lijepa. Dosta ljepša od svog muža koji je radi toga bio jako nesiguran.

Džulija govori da je u brak sa svojim prvim suprugom stupila 1989.godine kada je imala samo 26 godina.

Svi su se zaista otimali za moju pažnju. Svaki poznanik, prijatelj, kolega od mog muža su se lomili oko mene. Zista sam vjerovala da je on ljubav mog života i onda smo se mi razveli nakon 18 mjeseci. Ostavila sam ga radi jednog bankara. Laksao mi je i zaveo me a ja nisam znala da kažem ne.

Nakon toga i mene je moj dečko povrijedio i ostavio radi mlađe i ljepše djevojke.

Ima jedan primjer. Jednog dana sam krenula do frizra sa prijateljICOM. Na sred ulice je stao predivan čovjek koji je vozio Ferari. Rekao mi je:” Prosto nisam mogao da prođem pored tebe. Da li želiš samnom u subotu da izađeš? Odlučila sam da idem s njim i taj vikend sam pila šampanjac u zgodnom društvu tog dečka i njegovim prijatlejem.