Poznati glumac spavao sa nekoliko stotina žena ali ovu nikad nije prežalio! Pogledajte o kome se radi! (FOTO) – Alternativa

Poznati glumac spavao sa nekoliko stotina žena ali ovu nikad nije prežalio! Pogledajte o kome se radi! (FOTO)

I sami smo svjedoci da se iz dana u dan dešavaju jako čudne stvri koje utiču na sve i samim tie šire se priče o svim pozatium ličnostima.

Tako jedna priča dolazi nam iz glumačkog svijeta. Pogledajte o kome se radi i o čemu se zapravo tu radi. Ovo nećete moći da vjerujete.

Naime, radi se o jednom jako poznatom glumcu kojeg ste sigurno svi barem jednom gledali na malim ekranima. Radi se o Jack Nicholson.

To je glumac koji ima sada 82 godine ali iza sebe jako veliku karijeru kao i mnogo filmova koji spadaju u najgledanije.

Međutim prije nekoliko dana počelo se dosta o njemu govoriti jer se pročula viest o tome da je on spvao sa nekolik stotina žena.

Mnogi to nisu vjerovali dok on sami nije to rekao i izjavio. Međutim pored toga što je bio sa mnogo žena ono što je iznenadilo sve ljude širom svijeta je to što nije uspio da prežali jednu.

Žena koju on nije mogao da prežali je Jennifer Lawrence.

Nakon ove izjavi mnogi fanovi i ljubitelji filma nisu mogli vjerovati, ali ipak je to tako jer je on to rekao. Kada uzmemo u obzira je Jennifer od njega mlađa 54 godine to su mnogi osudili.

Šta vi mislite o ovoj situacija o kojoj priča cijeli svijet.