POZNATI NARODNI PJEVAČ POGINUO NA KUĆNOM PRAGU: Porodica u suzama objavila žalosnu vijest! – Alternativa

POZNATI NARODNI PJEVAČ POGINUO NA KUĆNOM PRAGU: Porodica u suzama objavila žalosnu vijest!

Loading..

Saobraćajne nesreće se dešavaju skoro svaki dan i samim tim mnogo poznatih osoba je izgubilo život na jako tragičan način i na taj način šokirali sve. U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila u Ternopil regionu poginuo je pjevač koji je imao 61. godinu. On je naime bio ukrajinski narodni pjevač. Njegovo ime je Vasilij Ždankin. Nesreća tragična se desila u noćnim satima u gradu Kremenecu gdje je pjevač odlučio da se vrati toma, gdje je pri brzini od nekoliko metara uradio u automobil marke ” folksvagen”. Pjevač je na licu mjesta davao znakove života ali on je nažalost izgubio život u kolima hitne pomoći.

Naime, pjevač je zadnjih nekoliko godina jako volio da vozi skuter i to je bio prevoz koji je on uglavnom i koristio i to mu je bilo glavno.

Iza njega ima njegova supruga Irina te djeca Kristina i Anastasija kao i unuci koji nisu dobro ga ni upamtili. U nastavku pogledajte koju pjesmu je volio da pjeva a pjesma je sa našeg regiona. Pjesma je bila “Tamo daleko.”

Naime pjevač je rođen u Krasnodarskoj Pokrajini (KUBANJ) i u ranom djetinjstvu on je sa svojim roditeljima se preselio u Ukrajinu.

Loading..