Poznati trgovinski lanac ukida ovu namirnicu jer u sebi ima otrovnu supstancu! (FOTO) – Alternativa

Poznati trgovinski lanac ukida ovu namirnicu jer u sebi ima otrovnu supstancu! (FOTO)

Svi mi znamo da je Lidl jedna od najjeftinih rgovina koja se pojavila na našim prosotrima a mnogi ga žele posjetiti a nisu u mogućnosti. Baš radi svojih pristupačnih cijena prodavnice su svakodnevno pune. Prodaju se razne szvari. Razlog ovog teksta jeste jedna posebna namirnica koju Lidl želi da povuče iz svoje prodaje a razlog je sledeći:

Naime radi se o pirinaču “Zlatno sunce” koje je zapakovan u vrećice ali sastav unutar te vrećice je kako oni navode jedna jako otrovna supstanca.

Rok trajanja na kesicije naveden do 31.decembra 2019.godine te su rekli kako se unutra radi o jednom jako opasnom pesticidu.

Naime zemlja iz koje potiče ovaj proizvod jeste iz Tajlanda. Širom zemlje su prodali i to jako veliku količinu ove riže. Rok isteka ove riže jeste 2005.godine. Osobe koje su bile odgovorne za ovu situaciju su povukli proizvode sa tržita a Lidl je radi svoje sigurnosti obavjestio sve svoje građane da ne kupuju rižu a i oni koji su kupili mogu da vrate i bez računa i da dobiju svoj novac.

Naime oni su to uradili radi poštovanja jer mnogo prodavnica ne bi uradili i može da se kaže da je ovo sve za veliku pohvalu jer ovaj bi proizvod mogao svima da naškodi i radi toga je Lidl htio da stane na kraj ovome iako nije njihova krivica.