Priča iz ginekološke ordinacije koja je šokirala cijeli Balkan! Pogledajte o čemu se radi! (FOTO) – Alternativa

Priča iz ginekološke ordinacije koja je šokirala cijeli Balkan! Pogledajte o čemu se radi! (FOTO)

Veliki broj žena ovo rade. Pokušavajući da dobiju redovne pregleda i obraćaju jako puno pažnje na sve to. Ima i onih koji jako rijetko obavljaju takve pregledi, iako su svjesni da im trebaju takve kontrole koje su obavezne a to je inače kod žena koje dolaze iz ruralnih područja. Veliki broj žena kaže da su za njih posjete ginekologu jako stresne da se tamo ne osjećaju nikako ugodno i da nisu opuštete i da su u grču. Baš se trebaju poklopiti neke stvari da bi bile opuštene na tim mjestima.

Ali ako moraju kako oni kažu “preživjeti” ove preglede i kontrole, oni takođe trebaju da znaju kako da se ponašaju na tim pregledima kako ne bi sebe ali i ljekare i medicinsko osobolje dovodili u jako neugodnu situaciju. Prije svega, to se naravno odnosi na osobnu higijenu jer se takav pregled ne može izvesti da se predhodno ti dijeli tijela nisu oprali i očistili.

Iako ima puno djevojaka i žena koje na ovim pregledima izgledaju jako opušteno a djevojka o kojoj danas pričamo je previše čudno shvatila opušteno i došla je jako “opuštena” . Naime kada je počeo njen pregled, učinila je nešto što su mnogi vidjeli i okarkaterisali kao nešto jako neugodno.

Naime ona je tada podigla svoj telefon i krenula da igra igrice dok je nju ljekar pregledao. Ovo je možda jedan od načina da se opustite ali je vrlo može se reći neprimjerno.jer svako od nas treba da odloži mobilni telefon kada idemo ljekaru.