Slikaj kokaru, mazi da bude mokra pa gurni prstić: Slobodan iz Arilja, slao curici (13) gole fotke: Srbija se zgrozila nad ovom prepiskom – Alternativa

Slikaj kokaru, mazi da bude mokra pa gurni prstić: Slobodan iz Arilja, slao curici (13) gole fotke: Srbija se zgrozila nad ovom prepiskom

Kao i što ste sami mogli da vidite po naslovu, nešto jako strašno i užasno se desilo u Srbije prije par dana. Mnogo različitih ljudi i čudaka ima na ovom svjetu a razvijenost društvenih mreža u velikoj mjeri dovodi do problema i može se tu naći i vidjeti sve i svašta. Lovci iz grupe koja se zove “STOPPEDOFILIJ” su otkrili na Facebook-u jednog novog grabežljivca koji je slao lascivne poruke djevojčici od 13 godina.

Ovaj muškarac je naprije krenuo sa ovom maloljetnicom razgovor a onda je negdje napisao da je želi i da oženi, te joj slao gole fotografije nekoliko mjeseci, i samim tim pozivao djevojčicu na seks sa njim. Sve je krenulo sa jako običnim porukama gdje je rekao da ostavi knjigu i da se slika i da želi jako da se upozna sa njom.

Tada je kroz priču krenula pitanja o seksu a kao odgovor od djevojčice je dobio da ima samo 13 godina i da je za to jako mlada. On je tada još više krenuo da piše i govorio da nema ništa loše u tome što je ona mlada. Iako je znao da je maloljetna tražio je njene gole fotografije. Pitao je da li ima oca, da li su se roditelji razveli i pitao je da se uda za njega i rodi mu dijete,ali prije toga da dobije gole slike od nje.

Djevojčica ga je pitali je li njegovu bivšu djevojko bolilo i koliko je imala godina a on je rekao baš kao i ti sedmi razred.