ŠOK! Nakon što su joj oduzeli sina pogeldajte šta se sada desilo Severini! (FOTO) – Alternativa

ŠOK! Nakon što su joj oduzeli sina pogeldajte šta se sada desilo Severini! (FOTO)

Severina Kojić, poznata pop pjevačica je već neko vrijeme zajedno u braku sa Igor Kojićem, sinom od poznatog pjevača Kebe. Oni se jako lijepo slažu u braku i mnogi su se mogli uvjeriti kako Igor jako voli njenog sina i trudi se da sa njim provodi dosta vremena i da se igra i druži baš kao i pravi otac.

Igor se svo vrijeme trudio da malenom Aleksandru pruži sve i da mu nikada ljubavi ne zafali i da on bude jako sretan drugačije, te da on ne doživi nikakvu napetost ili stres.

Ono što je svima jasno bez sumnje jeste da je Severina jako brižna majka i svom djetetu je ona pružila sve što jedna majka može pružiti i sve što mu je potrebno ona je njemu dala i trudi se sa njim provesti dosta vremena.

Nakon što je njoj karijera krenula u tom trenutku niz brdo njen bivši suprug je tada odlučio da iskoristi tu priliku te da joj oduzme dijete i to je nju uništili jako i nije se nikada nadala da se tako nešto dešava.

Severina je uvijek bila posebno vezana za svog sina te se trudila da bude sa njim dobra i da u tim zadnjim trenutcima i da uživaju maksimalno.

Ona se nikada nije nadala da bi Milan mogao ovo da joj uradi jer zna koliko je njoj važan sin i vrijeme sa njim koje provodi. Jako je ljuta i razočarana i nij htjela ništa da komentariše taj dio.